MULTILINGUAL

Save

Save

eTwinning

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Erasmus plus K1

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Erasmus plus K2

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Created with flickr slideshow.
Imprimeix

Centre Plurilingüe

MULTI-HORIZONTAL

Què és ser un centre plurilingüe?

Ser centre plurilingüe implica que s'ha de garantir la presència de la llengua estrangera en la matèria o mòdul corresponent, com a llengua de comunicació i ús vehicular, de forma constant i ininterrompuda al llarg de tot el curs. Així mateix, els materials utilitzats han d'estar completament adaptats i redactats en la llengua estrangera.
Des del curs 2012-2013 l'IES Clara Campoamor forma part de la Xarxa de Centres Plurilingües de la Comunitat Valenciana encara que vam ja començar com centre experimental al curs 2009-2010.

Quins cursos formen part del programa plurilingüe?

Actualment el Programa Plurilingüe al nostre centre s'impartix en valencià, castellà i anglés als quatre cursos d'ESO.

Quina és la metodologia emprada?

El Programa Plurilingüe aplica la metodologia TILC, Tractament Integrat de Llengües i Continguts. Esta metodologia implica estudiar assignatures no de llengües com la història, les ciències naturals o tecnologies en una llengua distinta de la pròpia. TILC resulta molt beneficiós tant per a l'aprenentatge d'altres llengües (francés, anglés,...) com per a les assignatures impartides en dites llengües estrangeres. L'èmfasi de TILC en la “resolució de problemes” i “saber fer” fa que els estudiants es senten motivats al poder resoldre problemes i fer coses inclús en altres llengües.

Programes europeus.

El centre coordina i participa activament en projectes europeus eTwinning amb la finalitat de participar en un futur proper en intercanvis Erasmus +.

eTwinning Project

Communication Through Europe (2011-2012) participaren països europeus amb la finalitat d'intercanviar experiències i fomentar el respecte pel medi ambient i hàbits sostenibles.
Sustainable Energy – Clean Energy for the Future (2012-2013) participen països europeus amb la finalitat de promoure i fomentar l'ús de les energies renovables, el respecte pel medi ambient i pels hàbits sostenibles.
Power up!: (2013-14) La finalitat del qual es promoure i fomentar hàbits de vida saludable en els alumnes.
Gardening: (2013-14) Els participants investiguen nous mètods en el cultiu de plantes dins de l'hort escolar.
Electricity, Electronics, Energy, ICT: (2013-14) Els estudiants comparen i analitzen la informació sobre els diferents estils de vida i cultura referent a aquestes tòpics.

Erasmus + KA1 Mobilitat del Personal d'Educació Escolar

El nostre institut està participant en un projecte de Mobilitat del Personal d'Educació Escola KA1 dins del programa europeu Erasmus +. Este projecte està finançat per la Unió Europea. Els objectius generals que fomenten este tipus de programes són:
1. Millorar la competència lingüística en llengua estrangera augmentat així el nombre de professorat amb nivell B2 que s'incorporarà al Projecte Plurilingüe de l'institut
2. Augmentar el coneixement i l'ús de la metodologia CLIL com eina fonamental per a l'aprenentatge d'una llengua estrangera.
3. Millorar la competència digital, fonamentalment l'ús de les TIC com eina de comunicació amb l'alumnat, professorat i amb altres centres europeus.

El projecte actual: Abriendo Caminos a Europa es realitzarà durant els cursos 2015-16 i 2016-17.

Erasmus + KA2 Associació Estratègica

El nostre institut està participant en una associació estratègica KA2 dins del programa europeu Erasmus +. Este projecte està finançat per la Unió Europea.
Els objectius generals que fomenten este tipus de programes són:
1. Incrementar la capacitat i rellevància de l’aprenentatge en l’educació i la formació.
2. Proveir competències clau: competències bàsiques, competències transversals, empreniment, llengües, coneixement digital, etc.
3. Reforçar vincles educació/formació i el món laboral.
4. Promocionar el desenrotllament educatiu innovador (aprenentatge col·laboratiu, pensament crític...).
5. Promoure la cooperació estructurada interregional i intersectorial.
6. Fomentar el desenrotllament professional del personal del món educatiu
7. Promoure l’empreniment educatiu per a desenrotllar una activa ciutadania i ocupabilitat.
El projecte actual: Power up! Get active for your future es realitzarà durant els cursos 2014-15 i 2015-16. L’objectiu del projecte es concienciar al nostre alumnat de que l’adopció d’hàbits de vida saludable són el principi d’una vida equilibrada que ens prepara per a aprofitar millor les oportunitats que es troben al nostre abast. 

Imprimeix

2nd Mobility in Enna (Sicily, Italy)


As part of our Erasmus + project "Agenda 2030: That's our challenge!", we have just celebrated the 2nd Mobility in Enna (Sicily, Italy), from 6th May until 12th May 2018. We enjoyed our time in Enna with our partners and families and we have done many activities, such as:

• Presentations of the participating schools
• Presentations of the Global Goals Actions
• Visit the "Roman Villa of Mosaics"
• Visit the Thermo-dynamic plant - University Kore of Enna
• Visit "Castle of Lombardy"
• Visit the "Valley of Greek Temples" - Agrigento UNESCO HERITAGE SITE
• Olympic Games at the Nicoletti Lake
• Farewell ceremony & dinner at school with the families

We are glad to show you these pictures, they may encourage you to collaborate with us and be part of the Erasmus + project.

Imprimeix

1st Mobility in Ioannina (Greece)

As part of our Erasmus + project "Agenda 2030: That's our challenge!", we have celebrated the 1st Mobility in Ioannina (Greece) from 25th February until 3rd March 2018. We have done many activities and enjoyed our time in Ioannina with our partners and families. We are glad to show you these pictures, they may encourage you to collaborate with us and be part of the Erasmus + project.

 


Created with flickr slideshow.
Imprimeix

Séjour Linguistique

IMG 20170519 120838

Del 15 al 19 de maig alumnat defrancés del centre realitzà una estància lingüística al Centre Méditerranéen d’Études Françaises.

Pel matí s’estudiava francés i per les vesprades feren visites culturals a Monaco, Niça, Eze i al museu del perfum.

Finalment es realitzà l’entrega de certificats de nivell de francés.

Ens ha agradat moltíssim!!

Imprimeix

Divulgació experiència en Finlàndia

El dimarts 16 de maig a la biblioteca del centre, les professores Santa Domínguez i Maite Ferrer compartiren la seua experiència en Finlàndia.

Aquesta ha estat una mobilitat feta en el marc de l'actual KA1, a partir de la qual han creat un equip de treball amb professorat d'altres centres.

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Bloc del projecte

erasmus 2030

Horari Secretaria

Horari Secretaria

Horari d'atenció al públic:

Dilluns a divendres: 9h a 13h

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

MoodleGlassy 500

Save