Articles

Imprimeix

Document imprescindible Banc de Llibres

bancLlibresLes famílies de l'alumnat que han participat este curs 2017/18 en el Banc de Llibres i vulguen continuar participant el pròxim curs 2018/19 deuen necessàriament:

1.- Fer entrega del lot complet de llibres en bones condicions perquè puguen ser usats novament per altres alumnes (art. 10.2 Orde 26/2016)

2.- Adjuntar el Document d'entrega de llibres de text i material curricular que poden descarregar de la pàgina següent:

http://www.ceice.gva.es/es/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/libros-de-texto

Les famílies de l'alumnat que han participat este curs 2017/18 en el Banc de Llibres i vulguen RENUNCIAR a la seua participació el pròxim curs 2018/19 marcaran la casella de renúncia i ompliran el document amb les dades dels llibres que entreguen.

Els llibres s'entregaran en una bossa junt amb les dues còpies omplides del document d'entrega. Una vegada revisats els llibres i el document, se'ls tornarà una còpia d'este últim segellada pel centre.

Les dates d'entrega seguiran el calendari que se'ls ha facilitat tant amb una circular com per pàgina web del Centre.

La Comissió

 Las familias del alumnado que han participado este curso 2017/18 en el Banco de Libros y quieran seguir participando el próximo curso 2018/19

Deberán necesariamente :

1.- Hacer entrega del lote completo de libros en buenas condiciones para que puedan ser usados de nuevo por otros/as alumnos/as (art. 10.2 Orden 26/2016)

2.- Adjuntar el Documento de entrega de libros de texto y material curricular que pueden descargar de la siguiente página:

http://www.ceice.gva.es/es/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/libros-de-texto

Las familias del alumnado que han participado este curso 2017/18 en el Banco de Libros y quieran RENUNCIARa su participación el próximo curso 2018/19, para ello marcarán la casilla de renuncia y rellenarán el documento con los datos de los libros que entregan.

Los libros se entregarán en una bolsa junto con las dos copias cumplimentadas del documento de entrega. Una vez revisados los libros y el documento, se les devolverá una copia de este último sellada por el centro.

Las fechas de entrega seguirán el calendario que se les ha facilitado tanto con una circular como por página web del Centro.

La Comisión

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Horari Secretaria

Horari Secretaria

Horari d'atenció al públic:

Dilluns a divendres: 9h a 13h

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

MoodleGlassy 500

Save