Imprimeix

Educació Plàstica i Visual

Plàstica i Visual

Components

Rosa Mª Asensio Berlanga

Ana Peris Antolí

Plataformes virtuals emprades

Imprimeix

Visita a l'IVAM i al Centre del Carme

20180413 125126L'alumnat de Plàstica de 3r A i B hem gaudit de les exposicions temporals que actualment s'exhibeixen a l'IVAM i al Centre del Carme.
A l'IVAM hem contemplat les exposicions temporals «Joan Miró, orden y desorden» i «La Eclosión de la Abstracción», en ambdues ens hem acostat a diferents maneres de treballar les formes abstractes.
Al Centre del Carme hem vist l'exposició temporal d'Okuda, titulada «The multicolored Equilibrium between Animals and Humans». Hem pogut gaudir dels agradables colors de les obres d'Okuda, també ens hem adonat que a través de l'Art es pot fer denúncia social.
Una part de l'exposició estava dedicada als treballs realitzats en la falla de la Plaça de l'Ajuntament d'enguany. Pensem que aquestes visites ens serveixen per a accedir al món de l'Art des d'una altra perspectiva.

Imprimeix

Taller Didàctic sobre l'Equip Crònica

 20161202 112522


El passat dia 2 de desembre els alumnes de Plàstica de 3r i 4t de l'ESO varem participar en els tallers didàctics de la Fundació Bankia, aquest tallers giren al voltant de la Exposició Monogràfica sobre l'Equip Crònica. Els nostres alumnes han aprés com s'utilitza l'Anacronisme en les obres pictòriques de l'Equip Crònica.

Imprimeix

Ruta Mariano Benlliure

Ruta Mariano BenlliureL'alumnat de 4t d'ESO hem conegut l'inici de la Ruta Mariano Benlliure, hem pogut gaudir també de l'acollidora Casa Museu Benlliure i en el nostre passeig hem pogut conèixer els llocs de la ciutat de València als quals varen viure els germans Benlliure.
Per finalitzar la jornada hem pogut gaudir de l'exposició de l'IVAM “Construint Nous Mons”. En aquesta exposició hem pogut veure l'activitat de les avantguardes artístiques que sorgiren en el període d'entre guerres (1914-1945) i hem  observat l'esperit de la Bauhaus en alguns dels productes quotidians que hem trobat en aquesta exposició.

Imprimeix

Visita al MUVIM i l'IVAM

20151110 095736Els alumnes de 1r i 2n de ESO hem gaudit de les Exposicions temporals que ens ofereixen el MUVIM i l'IVAM, en el primer ens hem apropat a la cultura Mediterrània a través de les fotografies de Xavier Mollà  i la exposició culinaria de Quique Dacosta; també hem pogut contemplar els paisatges urbans degradats que ens han oferit els becats Alfons Roig 2013. En el segon hem pogut observar els estereotips femenins dels 60 a través de l'obra d'Ana Peters, així com dels “Col·lectius Artístics Valencians baix el Franquisme (del 64 al 76)”. Ens ha sorprés l'exposició “Construint Nous Mons”, hem pogut apreciar la creativitat i modernitat de les vanguàrdies arístiques d'entre guerres (1914-1945).

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Accés professorat

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

Aules

Save