Imprimeix

Geografia i Història

 Geografia i Història

Components

Teresa Defez Moreno (Cap  del Departament)
Carlos Cebrián Ferreros
M. Dolors Soriano
Maria José De La Rosa Ortiz

Plataformes virtuals emprades

  • Moodle: Plataforma de l'IES per a la gestió de cursos. 

Save

Imprimeix

Pensa en verd!

Ciutat somiadaL'alumnat de tercer d'ESO ha estat protagonista en aquesta ocasió, elaborant un treball de recerca i investigació al voltant de la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic en les ciutats, mitjançant una bona planificació i gestió de recursos disponibles i l'ús d'energies renovables.
El millor ha estat posar en pràctica allò aprés amb la construcció d'una maqueta, amb materials reciclats, de la seua ciutat somiada...
Tot 3r d'ESO plegat treballant pels objectius 2030!!!

Imprimeix

Eixides a València

Visita ValènciaEl Departament de Geografia i Història ha realitzat 2 eixides a València:

  • La València que no veiem amb l'alumnat de 2n ESO.

L'itinerari va consistir a fer una visita guiada in situ als edificis més representatius de la València històrica: antiga i medieval. L'alumnat va tindre l'ocasió de reconéixer els elements més característics de cada estil i la seua societat de forma lúdica mitjançant tallers i una gimcana amb la resolució d'enigmes.

  • València i les seues muralles amb l'alumnat de 3r ESO

Visita ValènciaEn aquesta ocasió, l'alumnat va tindre ocasió de reconéixer i valorar la importància de la ciutat mitjançant els vestigis de muralla i el traçat urbà.

La visita guiada va anar acompanyada d'activitats lúdiques i una gimcana amb proves que consistien en la resolució d'enigmes.

Imprimeix

Tasca C. Socials: Migracions forçades. Refugiats guerra de Síria

Solidaritat

L’alumnat de Ciències Socials de 3r d’ESO ha realitzat aquest trimestre, com a tasca final del tema de població, un treball relacionat amb les migracions forçades que algunes persones pateixen actualmente a causa de la guerra.
Aquesta proposta didàctica  preten apropar els alumnes la realitat d'altres persones que diàriament perden les seues vides o han de deixar de ser persones amb identitat, per convertir-se en exiliats forçats, refugiats sense llar, caminants sense destí, i que passen a ser anònims, desconeguts o invisibles per a la resta del món. A més ha servit per a consolidar altres maneres d’afrontar la materia com ara el treball en equip, el compromís, LA SOLIDARITAT….
S’ha arreplegat material escolar i sota el lema POSEM-LI COLOR A LA SEUA VIDA farem la nostra petita aportació amb tot el nostre afecte.

GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Save

Imprimeix

Com és La Terra?

20161019 110541L'alumnat de 1r d'ESO de Geografia ha fet boles del món per explicar les parts interior de La Terra: nucli, mantell i escorça terrestre.

20161019 110547

20161019 110613

Text i fotos: Rubén Santiago 1r ESO C

Save

Save

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Accés professorat

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Horari Secretaria

Horari Secretaria

Horari d'atenció al públic:

Dilluns a divendres: 9h a 13h

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

MoodleGlassy 500

Save