Imprimeix

Comerç i Marketing

COmerç i marketing

Components

Manel Picazo Peixó (Cap del Departament)
Ricardo Caruana Riera

Plataformes virtuals emprades

  • Moodle: Plataforma de l'IES per a la gestió de cursos. 

Save

Imprimeix

Jornada amb empresàries d'Alaquàs

Empresàries d'AlaquàsDilluns dia 19 de febrer va tenir lloc una jornada entre empresàries i estudiants a l'IES Clara Campoamor.
L'acte, organitzat pel departament de Comerç i Màrqueting de l'institut i coordinat per CAdA, l'associació de comerciants d'Alaquàs, va comptar amb la presència de tres empresàries de la localitat: Verónica González de Cuenta que cuento; Vicky Cabañero de El tocador de Vicky i Amparo López d'Área Ruedas.
Cadascuna d'elles va realitzar una exposició basada en la seua experiència, sobre com crear, gestionar i desenvolupar un projecte empresarial.
Al final de la xerrada, l'alumnat va tenir l'oportunitat de preguntar a les ponents sobre inquietuds al voltant de l'activitat comercial i empresarial.
Empresàries AlaquàsEl professorat de l'institut ha valorat molt positivament l'experiència que ha permés a l'alumnat conéixer de primera mà vivències reals d'empresàries de la nostra localitat.
Una experiència que posa de manifest la importància que té el fet que diferents agents socials dialoguen i comparteixen reflexions per tal de generar sinergies que enriqueixen a tota la comunitat.

 

Imprimeix

Empresa i comerç a Alaquàs

El dilluns 19 de febrer, visitaran el nostre institut tres dones emprenedores de l'associació CAdA: Amparo López, Vicky Cabañero i Verónica González. Ens explicaran les seues experiències d'èxit comercial, cadascuna d'elles tan diferent com interessant. Ens donaran a conèixer les seues vivències reals i ens parlaran, des de l'atenció al client, fins a la planificació i gestió del nostre propi negoci. Una xerrada molt interessant per a alumnat i professorat de Comerç i Màrqueting.

3dones emprenedores

Imprimeix

Aparador ocasional per als enamorats

Aquesta és l'aportació que l'alumnat de 1r FP Bàsica ha fet per a tota la comunitat educativa de l'IES Clara Campoamor dins del mòdul professional Tècniques bàsiques de Merchandising. Han preparat una decoració que representa un aparador ocasional amb la temàtica dels enamorats/des (amb motiu de la celebració del 14 de febrer ) i amb el seu nom comercial "CLARA SPORT" que l'alumnat mateix va crear.
Esperem que us agrade!

14fe

14f

 

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Accés professorat

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Horari Secretaria

Horari Secretaria

Horari d'atenció al públic:

Dilluns a divendres: 9h a 13h

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

MoodleGlassy 500

Save