Imprimeix

Tecnologia

Taller Tecnologia

Components

Aurora Cabanes Castelló

David Navarro Gilabert

Amparo Ferrer Barquero
 

Plataformes virtuals emprades

Save

Imprimeix

Technovation Challenge

8Per fi va arribar el dia esperat, i l'equip «Squad Power» format per les alumnes de 1r d'ESO: Natalia Baviera, Alba Noguera, Paula Sierra i Valentina Ion, han defensat la seua aplicació "Ready for Secondary" davant del jurat en el concurs Technovation Challenge València 2018.

L'esdeveniment ha tingut lloc en la Universitat Politècnica de València, on finalment s'han presentat més de 60 aplicacions, totes elles creades per xiquetes de 10 a 18 anys.

L'experiència ha estat realment increïble i des d'ací les felicitem a totes.

Enhorabona pel vostre treball «Squad Power»!

Imprimeix

Visita ETSID de la UPV

L'alumnat de 1r i 2n de Tecnologia Industrial realitza una visita molt motivadora a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers del Disseny de la UPV. Agraïm a la directiva de l'ETSID el tracte rebut.

 

Imprimeix

Activitat Extraescolar Tallers UPV

L'alumnat de 1r d'ESO ha participat als tallers científics per a xiquets de l'Escola d'Estiu de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Robotix, chiquitectura, química divertida, cianotipia i cuina amb ciència són els cinc tallers que la UPV ofereix a col·legis i instituts per divulgar la ciència i despertar vocacions.PA200041

Imprimeix

Enquesta per al projecte europeu eTwinning

Vos convidem a que contesteu la següent enquesta per al projecte europeu eTwinning:Power up! Your body & soul  , en el que participa el nostre centre dins del Programa Plurilingüe.

ENQUESTA:


IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Accés professorat

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Mediació escolar

mediacio

Aula Virtual

Aules

Save