Mediació escolar

mediacio

Centre Plurilingüe

Centre Plurilingüe

Cooperativa PDC

Cooprativa PDC

Aula Virtual

 

moodle transp norflx

Clara campoamor

Clara CampoamorUna dona compromesa...

Imprimeix

Rosquilletres (à Punt)

El proper dijous 22 de novembre l'alumnat de 3r d'ESO participarà en ROSQUILLETRES, el concurs de la televisió valenciana À PUNT que posa a prova l’habilitat de les i dels estudiants de lletrejar paraules en valencià.

Molta sort a les/els nostres representants!

 Rosquilletres

Som Alba, Celia i Mario de 3r B, l’equip que representarà l’IES Clara Campoamor al Rosquilletres.
Estem preparant-nos de valent i anem a per totes!

Imprimeix

II Congrés Internacional CTEM “STEM per a la ciutadania”

II Congreso Internacional CTEMLa Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha celebrat els dies 9 i 10 de novembre el II Congrés Internacional CTEM "STEM per a la ciutadania" al campus de Burjassot de la Universitat de València. La trobada ha estat organitzada en col•laboració amb la Universitat de València i la Casa de la Ciència del CSIC.

Aquest congrés forma part del Pla 2018 per a la participació i la formació del professorat, mitjançant els diversos CEFIRE de què disposa la Conselleria.

El departament de Biologia, del nostre centre, ha participat amb la ponència: "Agenda 2030. Projecte ABP: "Esmorzar saludable", aquest treball s'ha realitzat dins del programa Erasmus +,"Agenda 2030: That's our challenge!"

En el congrés s'ha volgut fomentar, en definitiva, l'intercanvi d'experiències, projectes i investigacions que mostren com l'alumnat aprén treballant com a científics, que proposen situacions en què puguen exercir la seua ciutadania prenent decisions i gestionant les repercussions cientificotècniques que tenen en els seus modes de vida, i que promoguen un aprenentatge motivador, responsable i compromés amb aquest àmbit del coneixement.

Imprimeix

3rd Mobility in Berlin (Germany)


Created with flickr slideshow.

 

Logo cofinanciado ERASMUS.1The 3rd Mobility of our Erasmus+ Project “Agenda 2030: That’s our challenge!” took place in Berlin from 13th to 20th October 2018 .Students from Alaquàs (Spain), Berlin (Germany), Enna (Italy) and Ioannina (Greece) met in Berlin; they have commented on the actions they had carried out and have decided new actions to achieve the 17 Sustainable Development Goals.

Participating Schools:
• IPS Federico II (Enna)
• Protypo Gymnasio Zosimaia School (Ioannina)
• Carlo-Schmid-Oberschule (Berlin)
• IES Clara Campoamor (Alaquàs)

Imprimeix

PR4 (18-19)

PR4 18-19Nou curs i nous reptes dins de PR4 (Programa de Reforç de 4t d'ESO). Aquest programa té com a finalitat que l'alumnat desenvolupe les competències clau i assolisca els objectius generals de l'etapa.

El programa s'organitza de forma integrada. A més, utilitza una metodologia específica, activitats pràctiques i àmbits diferents dels establits amb caràcter general. Suposa una estructuració diferent amb unes condicions d'atenció diferenciades i unes mesures de suport i reforç, per a donar bons resultats.

L'alumnat treballa per projectes (ABP) interdisciplinaris com són: l'hort ecològic plurilingüe, la cooperativa "Persones de Confiança" que aplica la metodologia d'aprenentatge i servei solidari (ApS), projecte Erasmus + "Agenda 2030: That's our challenge!", etc.

Imprimeix

Mobilitat Erasmus a Berlín

Movilidad AlemaniaEl projecte Erasmus +: "Agenda 2030: That's our challenge!", inicia la tercera mobilitat del 13 al 20 d'octubre de 2018 a Berlín (Alemanya)

Us recordem que podeu seguir l'evolució del projecte al TwinSpace i al Bloc.

Imprimeix

I Nit Europea de la Investigació Valenciana

18.09.24 Cartell nit europea de la investigacio generic-001La Generalitat impulsa, per primera vegada, la celebració de la I Nit Europea de la Investigació Valenciana, la qual tindrà lloc el pròxim 28 de setembre de manera simultània en més de 300 ciutats d'àmbit comunitari de més de 30 països. Un total de 25 entitats s'han sumat a la I Nit Europea de la Investigació Valenciana i han organitzat més de 60 propostes en més de 30 espais.

La proposta de la Nit Europea liderada per la Generalitat ha estat promoguda amb el lema 'Science bridges', a fi de consolidar ponts i connexions entre la investigació i la cultura, amb la finalitat, alhora, de celebrar l'Any Europeu del Patrimoni Cultural.

El programa de la I Nit Europea de la Investigació Valenciana ha comptat amb la implicació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, de les cinc universitats públiques valencianes, de centres d'investigació en salut de la capital valenciana, dependents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública: Fisabio, Incliva, ISSLaFe i Fundació d'Investigació Príncep Felip.

IES Clara Campoamor

C/ Rigoberta Menchú, 1
46970 Alaquàs (València)
Tel.+34 961 206 300
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Com arribar?

Fons Social Europeu

Fons Socila Europeu

Faltes i incidències

ITACA Família

Save

Timbre musical

timbre musicalGayaneh de Khatxaturian

Llista de reproducció

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Horari Secretaria

Horari Secretaria

Horari d'atenció al públic:

Dilluns a divendres: 9h a 13h

Suggeriments

email open 256Tens algun suggeriment per a la web?

 

Ens el pots enviar enviar ací